facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Prijsuitreiking van de Raadselige Roos 2022 in Hotel Asteria Zaal 7

april 09, 2023

Het aantal inzendingen naar de Raadselige Roos, de schrijfwedstrijd voor amateurdichters en -schrijvers van literair Café Venray, was nimmer zo groot als in 2022. In totaal waren het 95 gedichten en prozaverhalen. Een teken, dat de wens om te dichten en te schrijven nog altijd onder velen van ons leeft.

De vakjury poëzie, vakjury proza en de publieksjury poëzie hebben inmiddels hun winnaars gekozen en eveneens elk vijf gedichten of verhalen gekozen om eveneens in de bundel de Raadselige Roos 2022 gepubliceerd te worden.

De schilderijen voor bij de gedichten en verhalen in de bundel zijn eveneens geselecteerd. De originele schilderijen, 22 in getal, worden van 27 april tot eind mei 2023 in het Venrays Museum, Monseigneur Goumansplein 1 in Venray, geëxposeerd. Iedereen is welkom deze te bezichtigen tijdens de openingstijden van donderdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur.

De winnaars van de schrijfwedstrijd worden op zondag 23 april a.s. om 11.00 uur in Zaal 7 van Hotel Asteria, Maasheseweg 80A in Venray, tijdens een feestelijke bijeenkomst, bekend gemaakt. Alle deelnemers aan de Raadselige Roos 2022, hun familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd, maar ook oud-deelnemers, de makers van de schilderijen en iedereen, die houdt van literatuur, van gedichten en prozaverhalen.

De organisatie hoopt vele bezoekers op zondag 23 april a.s. om 11.00 uur na twee coronajaren, weer persoonlijk en in Zaal 7 van Hotel Asteria in Venray te begroeten en welkom te kunnen heten.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Raadselige Roos
  • Bron artikel: Raadselige roos
  • Datum: zondag 09 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!