facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Etos Venray gaat verhuizen

april 04, 2023

Etos Venray verhuist vanaf woensdag 5 juli 2023 naar de Grotestraat 65 (voorheen Miss Etam). Het nieuwe pand ligt vlakbij de huidige Etos Venray en geeft ruimte voor een mooie uitbreiding. Sinds zaterdag 1 april hebben eigenaren Monique en Ronny Oomen de sleutel van de nieuwe vestiging.

25 jaar aan de Grotestraat 62

In 1997 opende Etos Venray aan de Grotestraat 62. In de jaren die volgden, groeide de winkel uit tot een begrip in Venray, eerst met de vorige eigenaren Netty en Wim van den Heuvel, en sinds 2021 met Monique en Ronny Oomen aan het roer. Etos Venray is dankbaar voor de vele mooie jaren in het huidige pand. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is de winkel voor het laatst geopend. Tijdens dit afscheidsweekend zijn oude én nieuwe klanten van harte welkom bij Etos Venray voor diverse toffe acties.

Een nieuw hoofdstuk aan de Grotestraat 65

De komende maanden wordt er flink geklust om het nieuwe pand klaar te maken voor de opening. De nieuwe winkel krijgt een ruimere opzet, waardoor het prettiger winkelen wordt. Daarnaast komen er zelfscankassa’s en zullen er in de nieuwe winkel diverse nieuwe producten en merken geïntroduceerd worden. Op woensdag 5 juli start het nieuwe hoofdstuk voor Etos Venray aan de Grotestraat 65. Ook dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Tot en met zondag 9 juli staan er vele mooie acties en activiteiten op de planning. De komende tijd wordt het programma van de openingsweek beetje bij beetje bekendgemaakt via de social media van Etos Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Etos Venray
Gepubliceerd in Nieuws