facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Etos Venray gaat verhuizen

april 04, 2023

Etos Venray verhuist vanaf woensdag 5 juli 2023 naar de Grotestraat 65 (voorheen Miss Etam). Het nieuwe pand ligt vlakbij de huidige Etos Venray en geeft ruimte voor een mooie uitbreiding. Sinds zaterdag 1 april hebben eigenaren Monique en Ronny Oomen de sleutel van de nieuwe vestiging.

25 jaar aan de Grotestraat 62

In 1997 opende Etos Venray aan de Grotestraat 62. In de jaren die volgden, groeide de winkel uit tot een begrip in Venray, eerst met de vorige eigenaren Netty en Wim van den Heuvel, en sinds 2021 met Monique en Ronny Oomen aan het roer. Etos Venray is dankbaar voor de vele mooie jaren in het huidige pand. Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is de winkel voor het laatst geopend. Tijdens dit afscheidsweekend zijn oude én nieuwe klanten van harte welkom bij Etos Venray voor diverse toffe acties.

Een nieuw hoofdstuk aan de Grotestraat 65

De komende maanden wordt er flink geklust om het nieuwe pand klaar te maken voor de opening. De nieuwe winkel krijgt een ruimere opzet, waardoor het prettiger winkelen wordt. Daarnaast komen er zelfscankassa’s en zullen er in de nieuwe winkel diverse nieuwe producten en merken geïntroduceerd worden. Op woensdag 5 juli start het nieuwe hoofdstuk voor Etos Venray aan de Grotestraat 65. Ook dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Tot en met zondag 9 juli staan er vele mooie acties en activiteiten op de planning. De komende tijd wordt het programma van de openingsweek beetje bij beetje bekendgemaakt via de social media van Etos Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Etos Venray
  • Datum: dinsdag 04 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!