facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Wishal Sewbalak benoemd tot nieuwe bestuurder bij VIGO

maart 31, 2023

Wishal Sewbalak is benoemd tot lid van de raad van bestuur van VIGO en start op 19 juni 2023 in zijn nieuwe rol.

Sewbalak heeft ruime ervaring in zowel de reguliere als de forensische psychiatrie. Sinds 2013 is hij verbonden aan GGZ Delfland, eerst als psychiater, later als geneesheer-directeur en daarna als directeur behandelzaken.

Sewbalak heeft in het bestuur van VIGO de zorginhoudelijke portefeuille. Hij volgt daarmee Hans Hendrikx op, die per 1 mei 2023 deze rol neerlegt. Hendrikx blijft wel verbonden aan VIGO en gaat zich als psychiater weer op het cliëntenwerk richten.   

Wishal Sewbalak

‘We zien in Sewbalak iemand die blijk geeft van een heldere visie op de ontwikkelingen in de zorg en de uitdagingen waarvoor de sector zich geplaatst ziet en van een intrinsieke motivatie om daaraan een betekenisvolle bijdrage te leveren.’, aldus Harm van Veldhuizen, voorzitter van de raad van toezicht van VIGO. ‘Naast zijn brede ervaring zijn zijn verbindende competenties en vermogen om vernieuwend te denken belangrijke overwegingen voor deze benoeming. Samen met bestuursvoorzitter Jolande Tijhuis en bestuurslid Michiel Heerkens vormt hij een sterk team waarmee VIGO de toekomst vol vertrouwen tegemoet kan treden.’ 

Over VIGO

VIGO is een groep van nauw samenwerkende zorgorganisaties voor de best mogelijke jeugdzorg, forensische zorg en geestelijke gezondheidszorg. VIGO biedt deze zorg aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De organisatie die onder VIGO vallen zijn o.a:

Pactum, voorheen Rubicon jeugdzorg

Centiv

Rooyse Wissel

Vincent van Gogh

GGZ Momentum

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VIGO

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!