facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Benefietavond Night for the Stars tegen ALS

maart 24, 2023

In Schouwburg Venray vindt op zaterdag 15 april om 20.00 uur de tweede editie plaats van de Night for the Stars, die in het teken staat van de vreselijke spierziekte ALS.

Voor deze benefietavond slaat stichting ALS Limburg de handen ineen met een veertigkoppige showband.

Tijdens Night for the Stars kan het publiek in de grote theaterzaal onder meer genieten van optredens van de musicalster René van Wegberg (Wicked the musical), zangeres-pianiste Maycke Jansen (winnares So You Wanna Be a Popstar) en drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring). Alle artiesten stralen die avond en strijden ieder op hun eigen manier tegen de spierziekte ALS. Tijdens de loterij en de veiling met exclusieve items, waarvan de opbrengst ook naar Stichting ALS gaat, maken de aanwezigen kans op prachtige prijzen. Inmiddels zijn er al meer dan 75 prijzen geschonken door ondernemers. Ook de directeur van ALS Nederland is aanwezig om toe te lichten waarom het zo hard nodig is om wetenschappelijk onderzoek te financieren. En als toegift zal Steelband Korps Mariniers optreden in de foyer van de Schouwburg.

Spierziekte ALS

ALS is een ongeneeslijke spierziekte. Na de eerste symptomen leven patiënten met ALS gemiddeld nog drie tot vijf jaar. Night for the Stars doneert de volledige opbrengst van de benefietavond aan wetenschappelijk onderzoek en een maatschappelijk verantwoord project in de gemeente Venray. Night for the Stars is een initiatief van showband MMSK St Petrus’ Banden en stichting ALS Limburg.  Particulieren kunnen kaarten kopen voor deze, volgens de organisatoren ‘onvergetelijke avond met een lach een traan’. Bedrijven kunnen een sponsorpakket afnemen. Zij steunen hiermee de stichting ALS Limburg. 

Sponsorpakketten

Er zijn nog maar een aantal sponsorpakketten voor bedrijven beschikbaar. Voor meer informatie hierover neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kaarten voor bezoekers à 40 euro per stuk zijn rechtstreeks te reserveren bij Schouwburg Venray via www.schouwburgvenray.nl (Night for the Stars, MMSK St. Petrus’ Banden & Friends). 

Zin in een onvergetelijke avond met een lach en een traan bestel dan je kaarten voor The Night for the Stars op zaterdag 15 april as Schouwburg Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Stichting ALS Limburg