facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 23, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Productiebedrijven in Venray openen deuren voor grote publiek

maart 01, 2023

Productiebedrijven in de gemeente Venray zetten op zondag 2 april de deuren open voor het grote publiek tijdens de ‘Dag van de Maakindustrie’.

Elke nieuwsgierige inwoner kan dan een kijkje nemen bij bedrijven achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven.

Bezoekers krijgen aan de hand van een rondleiding een beeld van het maken van onder meer gevelpanelen- en constructies, bouwelementen- en constructies en de behuizing van machines. Tevens is de productie van diergeneesmiddelen te zien en de op- en overslag van diervoeding.

Tijdens de open bedrijven dag laten de productiebedrijven aan inwoners zien dat zij voor tal van opdrachtgevers en in diverse sectoren werkzaam zijn en vanuit hun vestigingsplaats in Venray producten leveren die de hele wereld over gaan.

De Dag van de Maakindustrie is een regionaal initiatief en vindt voor de 4e keer plaats. In totaal zijn er liefst 16 opengestelde bedrijven te bezoeken in de gemeenten Venray (6), Venlo (6), Horst aan de Maas (3) en Beesel (1). De bedrijven zijn toegankelijk voor jong en oud en allemaal gratis te bezoeken. Een blik werpen op alle deelnemende bedrijven en vooraf aanmelden voor een rondleiding kan via de website www.dagvandemaakindustrie.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Persfoto DVDM
  • Bron artikel: Dag van de maakindustrie
Gepubliceerd in Nieuws