facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 02, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Word verkeersregelaar in Venray! We zoeken ondersteuning!

februari 06, 2023

De Venrayse verkeersregelaars zijn onderdeel van Match voor vrijwilligers.

Hetgeen betekent dat we onder een professionele paraplu werken waarin opleiding en voorzieningen perfect zijn geregeld.

 Wat zoeken wij?

We zoeken dringend nieuwe collega’s! Want zonder nieuwe gemotiveerde vrijwilligers kunnen er in de toekomst bepaalde evenementen, waarbij verkeersregelaars nodig zijn, niet meer worden georganiseerd in Venray. Lijkt het je leuk om tijdens grote of kleinere evenementen verantwoordelijk te zijn voor een veilige verkeerssituatie?
En ben je bereid daar een gratis e-learning voor te volgen? Meld je dan snel aan! Het enige wat je nodig hebt is (naast gezond verstand) verkeersinzicht, een flinke dosis enthousiasme. Uiteraard moet je fysiek gezond zijn.

 

Wat bieden wij?
Een gedegen opleiding. Deze vergt niet bijzonder intellect of tijd, het is voor vrijwel iedereen te doen om de gratis e-learning te halen. En met deze opleiding ga je straks goed voorbereid aan de slag! Daarnaast: leuke gezellige collega’s. We werken met een heel divers team, van jong tot oud, hoog- tot minder hoog opgeleid; vrijwel elke categorie is vertegenwoordigd. Regelmatig ondernemen we met deze leuke groep mensen een gezellige bijeenkomst zoals een barbecue, seizoensafsluiting of een bowlingavond.

En tot slot: veel voldoening! Met de hulp van jouw hulp en die van je collega’s maak je de meest mooie evenementen tot een veilig succes!

 Wil je meer informatie, neem dan contact op met Match voor vrijwilligers via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0478-516995.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match
  • Bron artikel: Match
  • Datum: maandag 06 februari 2023