facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 02, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Ruim 1760 pakken koffie voor de Voedselbank Venray!

februari 01, 2023

De 11e Douwe Egberts punten actie is afgerond.

Lions Club Venray Peelparel is klaar met tellen.
De Douwe Egberts koffiepunten en pickwick theepunten die in december 2022 zijn gedoneerd in de verzameldozen zijn geteld.
En met succes. Met elkaar is het gelukt om voor de voedselbank Venray dit jaar 880.000 punten op te halen. Een geweldige prestatie, die goed is voor 1760 pakken koffie. Een megagroot dankwoord aan alle puntenverzamelaars evenals de supermarkten waar de verzameldozen mochten staan.

In Venray bij de Albert Heijn, Jan Linders, PLUS van Dijck, Jumbo Bleek en Praxis. In Wanssum bij Jan Linders, in Tienray bij Jan Linders, in Overloon bij PLUS Verbeeten, in Horst bij Jan Linders en PLUS Lucassen, in Vierlingsbeek bij PLUS Verbeeten en in Sevenum bij Jumbo.

Tegelijk met de inzameling van de Douwe Egberts punten is de Lionsclub gestart met de inzameling van oud en vreemd geld. Via dezelfde inzameldozen hebben klanten hun oud en vreemd geld gedoneerd. Dit heeft geresulteerd in tweeëneenhalve kilogram munten en papiergeld. Elke kilo inclusief papiergeld en een premie van Wilde Ganzen is goed voor € 50,- oftewel drie oogoperaties in arme derdewereldlanden. Met het door de klanten ingezamelde geld kunnen dus acht oogoperaties uitgevoerd worden.

Hopelijk lukt het Lions Club Venray Peelparel volgend jaar weer om zoveel punten en vreemd en oud geld in te zamelen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Lions Club Venray Peelparel
  • Bron artikel: Lions Club Venray Peelparel
  • Datum: woensdag 01 februari 2023