facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Bereikbaarheid VieCuri met Kerstmis en Nieuwjaar

december 16, 2022

Tijdens de feestdagen is de bereikbaarheid van ziekenhuis VieCuri in Venlo en Venray aangepast.

Alle poliklinieken en regiopoli’s gesloten

Op eerste en tweede kerstdag (zondag 25 en maandag 26 december) en nieuwjaarsdag (zondag 1 januari 2023) zijn alle poliklinieken, regiopoli’s, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

Afdeling Radiologie en priklocaties

Op zaterdag 24 december, op eerste en tweede kerstdag, op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag is het niet mogelijk om bloed te laten prikken bij onze priklocaties.

Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname wanneer u terecht kunt bij de beschikbare priklocaties voor bloedafname. U kunt ook een afspraak hiervoor maken via www.mijnVieCuri.nl.

Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is het ook niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken.

Op zaterdag 24 en zaterdag 31 december is de afdeling Radiologie tussen 8.00 en 10.00 uur wel open.

Bezoekersregeling patiënten

Patiënten die in VieCuri zijn opgenomen, mogen meerdere bezoekers per dag ontvangen die elkaar afwisselen. Er zijn 2 bezoekers per patiënt op de kamer toegestaan. Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is bezoek toegestaan tussen 14.00 en 15.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur. Bekijk vóór uw bezoek de actuele voorwaarden op https://www.viecuri.nl/op-bezoek/bezoektijden/.

Huisartsenzorg en spoedzorg

Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Bel dan de Huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en kan inschatten of u langs moet komen. De Huisartsenpost is tijdens de feestdagen dag en nacht geopend. U kunt alleen bij de Huisartsenpost terecht op afspraak.

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de huisartsenpost.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Logo VieCuri

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!