facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Vacature Match voor Vrijwilligers. Level Inn zoekt… Jou

november 25, 2022

Level Inn is een stichting in Venray die zich inzet voor talentontwikkeling, groei, dromen en mogelijkheden voor jong en oud. Alles om jou naar een hoger level te tillen.

De activiteiten van deze stichting zijn bijzonder divers. Zo biedt Level Inn onder meer een inloop voor mensen met vragen over hun telefoon, tablet of PC, geeft ze cursussen in computervaardigheden, organiseert ze spelavonden/ middagen, en is ze actief op het gebied van fotografie, en grafisch design.

Level Inn groeit, en is daarom op zoek naar nieuwe gemotiveerde vrijwilligers. Zo zoekt Level Inn bijvoorbeeld mensen (jong en oud!) met ICT-kennis, mensen met kennis van PR en marketing, activiteitenbegeleiders, bestuursleden, mensen met affiniteit met sociaal media, klussers, kortom: Level Inn is op zoek naar jou! 

Ben je geïnteresseerd? Of heb jij talenten waarmee je Level Inn naar een nog hoger level kunt tillen? Kijk dan op https://levelinn.nl

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Level Inn
  • Bron artikel: Match voor vrijwilligers
  • Datum: vrijdag 25 november 2022