facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vol enthousiasme kennismaken op het Raayland

november 11, 2022

Op dinsdag 8 en donderdag 10 november hebben bijna 800 leerlingen uit groep 7 en 8 een bezoek gebracht aan het Raayland College in Venray. Tijdens hun bezoek hebben zij deelgenomen aan kennismakingslessen en een kijkje kunnen nemen in de keuken van de middelbare school.
Leerlingen konden zich met hun hele klas, of individueel, opgeven om kennis te komen maken. Bij hun aanmelding werd er een keuze gemaakt uit een van de veertien pakketten, ieder bestaand uit twee vakken. Van Sport tot Design en van Zorg & Welzijn tot Natuurkunde. Er was voor iedere leerling een leuk en informatief pakket.

Rector Bas van Rooijen vertelt: “De kennismakingslessen zijn ieder jaar weer een leuke activiteit waarbij leerlingen zien hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Ze komen samen met begeleiders naar school en ontmoeten docenten. Deze setting zorgt dat de leerlingen op een fijne en ontspannen manier kennis kunnen maken. We hopen deze leerlingen en hun ouders nog vaker tegen te komen bij bijvoorbeeld de Raayland Academy of het Open Huis. Onze activiteitenkalender is te vinden op de website.”.

Speciaal voor ouders organiseert Raayland op 14 en 16 november informatieavonden. Tijdens deze avonden wordt meer informatie gegeven over het onderwijs, de begeleiding, het mentoraat en de leerstromen die het Raayland aanbiedt. Aanmelden voor deze informatieavonden kan via de website www.raayland.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Raayland College
Gepubliceerd in Nieuws