facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Veldeke Venray organiseert voor 31e keer Venrodsen Aovend

november 10, 2022

Dinsdag 22 november is het voor het 31ste jaar dat Veldeke Venray de Venrodsen Aovend organiseert. Na twee jaren van gedwongen stop kan Veldeke weer een mooi programma aanbieden. Net als voorgaande jaren wordt deze avond gepresenteerd in de Venrayse streektaal waarbij zang, voordrachten, luisteren kijken en natuurlijk volop lachen de ingrediënten zijn. De Venrodsen Aovend wordt gehouden in de Witte Hoeve en begint om 19.30 uur.

De opzet van de Venrodsen Aovend is vanaf de eerste editie vrijwel altijd hetzelfde gebleven en ook nu zullen in een gemoedelijke sfeer en met een spontaan karakter een tiental optredens verzorgd worden. En ieder jaar weer weet de organisatie een prima programma op de planken te brengen. Zo ook dit jaar. Er zijn bekenden die al eerder op één van de voorafgaande afleveringen opgetreden hebben, maar nu met een nieuwe act. Ook dit jaar is er weer ruimte voor nieuw talent, dat in de schijnwerpers komt en zich aan een groter publiek met een optreden zal presenteren. De gezongen teksten en voordrachten zijn allemaal in onze eigen streektaal, waarbij meerdere artiesten speciaal voor deze Venrodsen Aovend, eigen of aangepaste teksten schrijven, voor het voetlicht brengen.

Presentatie
De presentatie is in vertrouwde handen van Frank Claessens, waarbij Ad Haans de deelnemers muzikaal zal ondersteunen en begeleiden. Dat het gevarieerde programma geen moment zal vervelen, daar zullen de artiesten van deze avond wel garant voor staan. De verwachting is dan ook dat het weer gezellig en druk zal worden. De entree is voor Veldeke-leden gratis op vertoon van hun uitnodiging. Aan andere belangstellenden wordt entreegeld gevraagd. Natuurlijk is dit een mooie gelegenheid om lid te worden van deze prachtige vereniging, zodat men ook gratis deze avond kan bezoeken en vanzelfsprekend alle andere activiteiten van Veldeke Venray. Meer informatie kunt u vinden op
www.veldeke-venray.nl

Radio
Er zullen deze avond radio-opnames gemaakt worden door Omroep Venray, die veelal te beluisteren zullen zijn in de programma’s " 't Venrods Ketierke" van Liesbeth Lucassen.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Veldeke Venray
Gepubliceerd in Nieuws