facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 17, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vrouw vastgebonden bij overval op The B

november 09, 2022

Twee mannen hebben woensdagmiddag in Venray een overval gepleegd op jongerenontmoetingsplek The B in Venray. Een vrouw in het gebouw werd bedreigd en vastgebonden.

De politie werd even voor 17:30 uur gealarmeerd voor de overval aan de Sportlaan, maar vermoedelijk is de overval al eerder in de middag gepleegd.

Geldbedrag buitgemaakt

In het gebouw was op het moment van de overval een vrouw aanwezig. Zij werd door het tweetal bedreigd en vastgebonden. Het is niet bekend of de vrouw gewond is geraakt. De overvallers zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan.

Meerdere politie-eenheden zijn aanwezig om onderzoek te doen. De omgeving is afgezet. De politie zoekt naar getuigen die tussen 15:00 en 17:30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van het aan de Sportlaan gelegen jeugdcentrum.

Signalement

Een van de twee mannen is blank en spreekt Nederlands met een Limburgs accent. De andere droeg tijdens de overval een bril en muts en had een sjaal om. Ze hadden een rugzak mee. Daarin hebben ze vermoedelijk het geldbedrag gestopt.

The B

The B is sinds 2014 in het centrum van Venray een ontmoetingsplek voor jongeren van 10 tot 27 jaar. Het ligt te midden van verschillende sportaccommodaties.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Edward Media
  • Bron artikel: 1Limburg
Gepubliceerd in Nieuws