facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

VWO 6 studenten steken Traay Out in nieuw jasje

november 09, 2022

Lisa, Sieben, Lieve, Quin en Ruben organiseren voor de 3e keer de Student Take Over. Voorheen organiseerde de directie en muziekdocenten van het Raayland college een Traay Out, doormiddel van het nieuwe concept blazen deze leerlingen de Traay Out nieuw leven in. Dit nieuwe evenement, genaamd Student Take Over vind plaats op 14 en 15 maart 2023.

Het was wel even spannend of de bovengenoemde leerlingen het dit jaar mochten organiseren, want zij waren niet de enige 5 leerlingen die het dit jaar graag voor hun rekening namen. Maar in originaliteit sprongen zij er uit, en daarom koos de docent van O&O bovengenoemde VWO 6 leerlingen uit.
Het idee kwam tot stand in het vak Onderzoek & Ontwerpen. Lisa: "Ik vind het leuk om een groot evenement te organiseren dus ik stemde er meteen mee in om het dit jaar mee te organiseren. ook Sieben als echte muziek liefhebber die volgend jaar hoopt aangenomen te worden op de Rock Academie in Tilburg zag dit als ultieme kans om wat ervaring op te doen."

In week 46 vinden de audities plaats, en wat de Student Take Over extra bijzonder maakt is dat je ook mee mag doen als je geen leerling bent van het Raayland College. Wel is het de bedoeling dat er minstens één persoon uit je groep/band een Raayland student is. Wat er dit jaar ook bijzonder is, is dat er ook docenten van het Raayland College zich hebben opgegeven voor de audities.

Zo doet Quin al sinds het 2e leerjaar zelf mee als zanger en wilde hij het graag dit jaar zelf mee organiseren. Ook Lieve die al verschillende jaren artiesten begeleid op haar piano wilde dit jaar graag de organisatie van de Student Take Over mee begeleiden.
Ruben vind het op zijn beurt weer mooi dat hij op deze manier medestudenten een kans geeft zich te laten zien op het podium, daar wil hij graag een steentje aan bijdragen.

Op 14 en 15 maart is de Student Take Over te zien in Schouwburg Venray. Maar voordat het zover is, is er voor de studenten nog genoeg te organiseren. Dat er aan zo’n evenement een groot kostenplaatje hangt is dan ook niet meer dan logisch, en daarom zijn de studenten dringend op zoek naar sponsoren.

Een leuke avond uit voor het hele gezin, dat is wat de Student Take Over inhoudt. Het is niet alleen leuk voor Opa en Oma van de deelnemers maar voor alle inwoners van de gemeente Venray met de Venrayse jeugd in de hoofdrol.

Voor meer informatie of wilt u zich aanmelden als sponsor stuur even een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Sanne Poels (omroep venray)
Gepubliceerd in Nieuws