facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 26, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Venray oldtimer City overhandigd € 450,- aan Hospice Zenit

oktober 17, 2022

Deze week hebben Henk Achten en Marc Arts van Venray oldtimer City een bedrag van € 450,- overhandigd aan Lilian Keijzer-Bors van Hospice Zenit.
Venray oldtimer City organiseert al meer als 25 jaar het oldtimer evenement in het centrum van Venray. Dit is een evenement voor oldtimer liefhebbers, wat jaarlijks bezocht word door heel veel bezoekers. Het bestuur van Venray oldtimer City, kiest ieder jaar een goed doel waaraan de deelnemers kunnen doneren. Dit jaar is het goede doel Hospice Zenit, het Hospice geeft zorg aan mensen die de laatste dagen van hun leven op een vriendelijke manier willen afsluiten.

Het team van Hospice Zenit werkt met een aantal vaste medewerkers maar ook met 125 vrijwilligers. Tijdens het oldtimer evenement zijn er 2 dames aanwezig geweest om Hospice Zenit te promoten. Zij hebben op de dag zelf bijna € 200,- mogen ontvangen aan donatie, van deelnemers en bezoekers. Stichting Venray Oldtimer City doet hier nog een bedrag van € 250,- boven op. Dit zorgt voor een totaal bedrag van € 450,-. Lilian Keijzer-Bors voorzitter van Hospice Zenit is met dit bedrag enorm blij, zo als ze zegt “wij zijn blij met iedere vorm van hulp”.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Marc Arts
Gepubliceerd in Nieuws