facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
maart 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Politie

DigiCafé in bibliotheek Venray

augustus 29, 2022

Vanaf 5 september 2022 start de bibliotheek Venray met het DigiCafé. Het Digicafé biedt gratis hulp bij alle vragen en uitdagingen die je in de digitale wereld kunt tegenkomen. Ervaren vrijwilligers staan klaar om vragen te beantwoorden over de tablet, iPad, laptop, smartphone of e-reader. Het DigiCafé is er vanaf 5 september elke eerste maandag van de maand van 14:30 tot 16:30 uur.

Tijdens het Digicafé kunnen zowel beginners of gevorderden met elkaar de digitale wereld verkennen door ervaringen uit te wisselen. Allerlei onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals: hoe een app te installeren, de werking van Windows of MacOS, mailen, Whatsapp of hoe je een boek op een e-reader kunt zetten.

Er zijn altijd deskundige vrijwilligers aanwezig, die de bezoekers persoonlijk aandacht geven. Samen wordt naar het probleem gekeken en een oplossing gevonden. De bezoeker wordt gestimuleerd om de handelingen zo veel mogelijk zelf uit te voeren. Een eigen laptop, tablet, smatphone of e-reader meebrengen werkt hierbij het beste.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Bibliotheek Venray
  • Bron artikel: Bibliotheek Venray