facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 23, 2024

Gemist kijk live luister live

SV Venray weer aan kop na verdiende overwinning

april 04, 2022

SV Venray speelde zondag 3 april de 16e wedstrijd van de 1e klasse D tegen Geldrop, de nummer 8 van deze klasse. De roodwitten konden de koppositie weer pakken nadat zaterdagavond Chevremont gewonnen had tegen Veritas.

Ze begonnen matig aan de wedstrijd en aan beide kanten werd er slordig gevoetbald. En na een half uur creerde Venray pas de 1e kans en deze was gelijk raak. Niek Versteegen werd weggestuurd en gaf een voorzet bij de tweede paal, waar Bram Vievermans beheerst inkopte, 1-0!

Een paar minuten later was het Niek Versteegen die de lat teisterde na een vrije trap op 20 meter van het doel. Aan de het einde van de eerste helft was er de 1e kans voor Geldrop. Nna een kopbal van de linkerkant, waarbij Arjan Ardts was geklopt. Bram Kersten stond op de doellijn en kopte de bal uiteindelijk over de achterlijn tot hoekschop.

In de 2e helft was het Venray dat snel de voorsprong verdubbelde. Jesse Peeters kon doorbreken op de linkerkant en bereikte Koen Verlinden die de 2-0 kon inschuiven, in de 49e minuut. In de 67e minuut was het opnieuw Koen Verlinden die de bal gunde aan Niek Versteegen. Deze punterde de bal in het doel. 3-0. Dit was ook gelijk de eindstand, Venray speelde een mindere wedstrijd en speelde zich toch souverein naar de verdiende overwinning en staat weer aan kop met 1 punt voorsprong op Chevremont.

Verslag: Carl de Bruin