facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Ken Peeters nieuwe trainer SVOC'01

januari 31, 2022

Ken Peeters wordt per aankomend seizoen de nieuwe trainer van de fusieclub uit Oirlo-Castenray. SVOC’01 is zeer verheugd en trots dat zij de geboren Oirlonaar aan haar club heeft weten te binden. Enkele jaren waren zij al informatief in gesprek om op termijn een samenwerking aan te gaan. Nu is het moment daar.

Ken is voorheen als jeugdtrainer verbonden geweest aan SV Venray en momenteel aan RKsv Wittenhorst. Het aankomend seizoen maakt hij de overstap naar de senioren, en wel bij zijn “thuisclub” waar hij zelf de jeugdopleiding heeft doorlopen.

Met Ken denkt SVOC’01 de juiste persoon gevonden te hebben om te werken aan stabiliteit, ontwikkeling en prestaties van de selectie. De gesprekken verliepen vanuit beide partijen zeer positief. Vol enthousiasme wordt daarom uitgekeken naar het nieuwe seizoen. SVOC’01 wil ook haar waardering uitspreken voor de huidige trainers Marcel Lenssen en Maikel Wennekers.

Beiden zijn ingestapt op een moeilijk moment. Net voor aanvang van het vorige seizoen trok de toenmalige, net gecontracteerde, oefenmeester zich plotseling terug. Al direct bleek dat opvolging, in het inmiddels lopende seizoen, erg lastig zou worden. Beide heren hebben haar clubhart laten spreken en zijn aan de slag gegaan met de selectie. In eerste instantie voor korte termijn, totdat er een oplossing zou zijn. Inmiddels is de kans erg groot dat zij het huidige seizoen samen afmaken, mede doordat selectie aangeeft tevreden te zijn met de huidige aanpak.

Hierna wordt het stokje dus doorgegeven aan Ken Peeters.