facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Nieuwe uitdaging voor trainer Ruud Jenneskens uit Venray

januari 21, 2022

De besturen van S.V. Lottum en GFC’33 uit Grubbenvorst zijn er in geslaagd een nieuwe hoofdtrainer te werven voor komend seizoen.

 Vanaf augustus 2022 is Ruud Jenneskens (39) uit Venray de eerste coach van het gezamenlijke eerste elftal mannen van beide clubs. Ruud is momenteel nog trainer van 3e klasser Ysselsteyn, in combinatie met de functie van hoofd jeugdopleiding bij SV Venray.

 Ed Peters, bestuurslid technisch zaken bij GFC’33 is verheugd: “Met Ruud halen we een ervaren trainer binnen, een echt voetbaldier. We zijn heel blij dat Ruud het nieuwe vlaggenschip van beide clubs onder zijn hoede wil nemen en er één groep van wil gaan smeden”.

 Dat wordt bevestigd door zijn Lottumse collega-bestuurder en tevens selectiespeler Lukas Vostermans: “Ruud is met UEFA A hoog opgeleid en mag zelfs assistent zijn in het betaald voetbal. Toch kiest hij bewust voor clubs op een wat lager niveau waar hij wat neer kan zetten. Alle spelers die met Ruud gesproken hebben zijn dan ook erg enthousiast”.

 Op de foto ziet u Links penningmeester Wilco Claessen van sv Lottum, midden Ruud Jenneskens en rechts penningmeester GFC'33 Rens van Dooren.