facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV Holthees-Smakt wint eenvoudig van Resia.

november 27, 2023

WEDSTRIJDVERSLAG: VV Holthees-Smakt - Resia

VV Holthees-Smakt kreeg in de tweede minuut een vrije trap, Ser van Es nam plaats achter de bal en wist de vrijlopende Ruud Janssen te bereiken die de bal in het doel kopte. Na een kwartier voetballen werd de bal op het middenveld van VV Holthees-Smakt verloren en Sheliandro Platenga kon zo doorlopen naar Marco Rijnen, Sheliandro schoot de bal via de binnenkant paal in het doel 1-1. In de negentiende minuut is er een goede aanval van VV Holthees-Smakt, de bal beland voor de voeten van Ken Wijenberg die de bal op de paal schoot. Na een half uur voetballen kreeg Giuseppe Miraglia een tweetal kansjes, de eerste kans schoot hij van ca. 2 meter tegen de keeper aan. Zijn tweede kans schoot hij te zacht waardoor de keeper de bal makkelijk kon pakken. In de zevenendertigste minuut krijgt Ser van Es de bal die hij hard voor het doel gaf waar deze via een verdediger op de lat ging. Een minuut later is er een goede aanval van VV Holthees-Smakt waarbij de bal voor de voeten van Giuseppe Miraglia die de bal beheerst in het doel schoot 2-1. Vijf minuten voor de rust probeert Giuseppe het nog van afstand maar zijn schot ging net langs het doel. Na de rust gaat het niveau mede door het veld een stuk naar beneden. Veel kansen werden er niet gecreëerd. Pas in de blessuretijd komt er een grote kans die meteen benut werd. Ken kreeg de bal van Wilco Stiphout aangespeeld en schoot de bal hard in het doel 3-1.