facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Trainer Johan Vullings gepresenteerd door Ferry Bouwman

januari 14, 2022
Zoals u onlangs op onze website hebt kunnen lezen gaat Johan Vullings uit Venray vertrekken bij Volharding en wordt de nieuwe hoofdtrainer van ZSV1 in Zeilberg. Johan is 42 jaar, getrouwd met Eva en samen hebben zij twee kinderen. In het dagelijks leven is hij werkzaam als docent Duits op het vmbo in Stevensbeek.

Johan is zijn voetbalcarrière gestart bij Wittenhorst en heeft vervolgens gespeeld bij Venray en Volharding. Na zijn actieve carrière is hij begonnen als trainer van Volharding 2 en heeft hij zijn trainersdiploma’s UEFA C en B gehaald. Hierna was hij drie jaar hoofdtrainer bij Hapse Boys en op dit moment is hij voor het vierde seizoen aan de slag bij Volharding 1.

Ondertussen is Johan bezig zijn UEFA A te halen, waarvoor hij stage loopt bij zaterdag-hoofdklasser Achilles'29 in Groesbeek. Johan geeft aan een trainer te zijn die graag op een verzorgde en aanvallende manier speelt en verwacht dat zijn team veel energie en strijd in het spel legt.

Johan: ‘Voetbal is echt mijn passie! En ik ben ook erg benieuwd hoe ver ik kan komen als trainer. Dat ik komend seizoen bij ZSV Zeilberg op een hoger niveau kan gaan trainen past dan ook helemaal bij mijn ambitie. In de gesprekken die ik met bestuur, coördinatoren, staf en spelers heb gevoerd, heb ik een goed gevoel gekregen dat de club ZSV en ik goed bij elkaar kunnen passen. Er staat een goede groep die ook bereid is om hard te werken voor een resultaat. Daarnaast is de 'derde helft' ook van belang en heb ik de indruk gekregen dat het voetbal bij de club erg leeft! Dat spreekt me ontzettend aan. Wat mij betreft allemaal voorwaarden om er een prettige samenwerking van te maken. Ik heb er zin in!’

Maar voordat hij zijn krabbel onder het contract kon zetten, moest Ferry Bouman, schurk uit de immens populaire Netflix-serie ‘Undercover’, zijn goedkeuring geven. Dat is te zien in een twee minuten durend filmpje waarin voetbalclub ZSV zijn nieuwe trainer presenteert. Uiteraard gaat het niet om de echte Ferry Bouman - een rol van acteur Frank Lammers. De rascrimineel uit de tv-serie wordt fenomenaal neergezet door de trouwe ZSV-supporter Toine Versantvoort. Overtuigend voelt hij Vullings stevig aan de tand: ‘Oh, dus gij bent Johan? Ge dacht hier zomaar efkes te komen tekenen? Maar da werkt hier zo niet’.

Bekijk hier de video waarin Johan Vullings door Ferry Bouman wordt gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer:

https://website.storage/Data/ZSV/RTE/Bestanden/NieuwsItem/1600/WhatsApp_Video_2022-01-13_at_07.19.27.mp4