facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

SV Venray wint MVP Award voor uitzonderlijke inzet

september 29, 2023

SV Venray heeft de prestigieuze MVP (Michael van Praag) award ontvangen voor hun uitzonderlijke toewijding aan inclusie, toegankelijkheid en diversiteit binnen de voetbalgemeenschap. De MVP award, een jaarlijkse onderscheiding, wordt toegekend aan individuen of groepen die zich op buitengewone wijze hebben ingezet voor het bevorderen van gelijkheid en respect in het voetbal.

In het jaar 2022 stond het bestuur van SV Venray voor een uitdagende taak. Het vergroten van de betrokkenheid en deelname van ouders en spelers met verschillende culturele achtergronden. Met ongeveer 30.000 inwoners in Venray, waarvan circa 20 procent een migratieachtergrond heeft, is SV Venray de enige voetbalvereniging. De club stelde zichzelf als doel om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun achtergrond.

De jury van de MVP award prees SV Venray voor hun actieve streven naar verbinding en integratie. Juryvoorzitter Just Spee, bondsvoorzitter van de KNVB, benadrukte: "De vereniging heeft actief aansluiting gezocht bij alle gemeenschappen in hun lokale omgeving. Je hebt daar niets anders voor nodig dan tijd, enthousiasme en geloof. Deze stap heeft niet alleen goed uitgepakt voor de eigen vereniging, maar deze aanpak is ook goed te kopiëren en implementeren door andere verenigingen."

SV Venray is dankbaar voor deze erkenning, maar nog meer voor de blijvende banden die ze hebben gesmeed binnen de gemeenschap. Hun boodschap is duidelijk: "Laten we gezamenlijk blijven bouwen aan een gemeenschap waarin eenieder zich thuis voelt."

Aanvullende informatie

  • Bron foto: KNVB
  • Bron artikel: KNVB
Gepubliceerd in Sport


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..