facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Venray geeft iedereen de kans om te sporten

september 20, 2023

Van 15 t/m 24 september is het de Nationale Sportweek. Deze week is in het leven geroepen om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sportaanbod.

Deze sportweek is een initiatief van NOC NSF en onze gemeente Venray is dit jaar host city. Sporten en bewegen staan dus extra in de schijnwerpers. Het thema dit jaar is: Sport geeft je een boost. Ontdek en doe mee!

Om mensen in hun nabije omgeving te laten zien hoeveel plezier het sporten en bewegen geeft, is er van alles georganiseerd. Klik hier voor het programma. Zo kunnen mensen verschillende sporten ontdekken en krijgen ze de kans om, ieder op zijn eigen manier en ieder op zijn eigen niveau, te ervaren hoe leuk het is om te sporten.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Brukske in Beweging
  • Bron artikel: Venray Beweegt
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Alle sporten


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..