facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Open IDECO tennistoernooi Ysselsteyn met dit jaar ‘Las Vegas’ als thema.

april 24, 2023

In de week van 10 t/m 18 juni organiseert TV Ysselsteyn voor de 29e keer het regionaal bekende IDECO Energie tennistoernooi. Dit toernooi staat open voor tennisspelers uit de hele regio van Noord-Limburg en Oost-Brabant. Het IDECO toernooi is altijd een bijzonder tennistoernooi in de regio. Ieder jaar een speciaal thema, maar vooral de finalewedstrijden met scheidsrechters op de stoel. Hierdoor waant zich menige speler zich voor even op ‘Wimbledon’ of ‘Roland Garros’.

Las Vegas als thema

Las Vegas is dit jaar het thema van het toernooi. Op en rond het park zal het voelen alsof je er zelf bent. Casino, glamour, Black Jack en hapjes en drankjes in bijpassende stijl. Het belooft weer een prachtig toernooi te worden. Met op vrijdag de traditionele feestavond.

Echte scheidsrechters

Op de finaledag geen discutabele VAR of geavanceerd computeroog Hawk-Eye, maar traditionele scheidsrechters op een stoel. Zij gaan de partijen ook dit jaar weer in goede banen leiden. De recreatieve tennisspelers, die aan het einde van de week de finales van hun categorie weten te bereiken, voelen zich voor even staan in een Grand Slamfinale van Roland Garros of Wimbledon.

Grote loterij als afsluiter

Het toernooi sluit op zondag 18 juni af met een grote loterij. Een loterij met mooie prijzen, zoals een ‘minuut gratis tanken’ (wie wil dat niet met deze brandstofprijzen!). De absolute hoofdprijs zijn of een hotelovernachting met zijn tweeën of een bezoek aan voetbalwedstrijd van een Nederlandse of Duitse club met een grote naam. Dus schrijf je snel in voor deze mooie tennishappening.

Inschrijven

Inschrijven kan op de onderdelen HD, DD en GD in sterkte 5, 6, 7 en 8 tot en met uiterlijk maandag 28 mei via www.toernooi.nl (zoek op trefwoord IDECO)

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twan de wit
  • Bron artikel: ideco2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!