facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
maart 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Politie

Fenne Smits nieuwe hoofdtrainer SV Merselo

december 22, 2022

Fenne Smits (31) is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van SV Merselo. De in Venray wonende Smits neemt na dit seizoen het stokje over als hoofdtrainer van de club. SV Merselo en Smits gaan een samenwerking aan voor een seizoen, met de intentie van zowel SV Merselo als van Smits om er een langere samenwerking van te maken.

Momenteel is Smits bezig aan zijn zesde seizoen bij SV United. In zijn eerste seizoen bij SV United pakte hij een periodetitel en een jaar later wist United onder leiding van Smits kampioen te worden in de vijfde klasse. Het daaropvolgende seizoen verbaasde United als promovendus vriend en vijand in de vierde klasse, met promotie naar de derde klasse als gevolg. Inmiddels bivakkeert SV United keurig in de middenmoot van de derde klasse. De stap naar SV Merselo ziet Smits als een nieuwe uitdaging.

‘’De afgelopen maanden heb ik gesprekken gevoerd met diverse clubs. SV Merselo klopte al heel vroeg aan de deur en het fijne gevoel dat ik kreeg in de eerste gesprekken heb ik altijd in mijn hoofd gehouden. SV Merselo is een club die vooruit wil en waar ik opnieuw kan gaan bouwen en dat vind ik interessant. Voor mij is het belangrijk dat mijn nieuwe uitdaging ook goed samenvalt met mijn thuissituatie met twee jonge kinderen en daarnaast een baan als ondersteuningscoördinator in het voortgezet onderwijs.

‘’Ik kijk uit naar mooie zondagen op sportpark de Vloet met vrienden, familie, goed voetbal en natuurlijk veel overwinningen!’’ aldus Smits.

SV Merselo is zeer verheugd met de komst van Smits. ‘’Fenne, de selectiespelers en het voltallig bestuur zijn onverminderd enthousiast over de (voetbal)visie en persoonlijkheid van Fenne. Tijdens onze gesprekken waren ze niet alleen enthousiast over de voetbaltechnische invulling, maar voornamelijk zijn ideeën over inspireren en verbinding. We zijn blij en tegelijkertijd trots dat Fenne ondanks de concurrentie van vele andere clubs uit de regio uiteindelijk voor ons heeft gekozen. De doelstelling van onze vereniging voor het komende seizoen blijft overeind, namelijk een stabiele 4e klasser worden en als de kans zich voordoet, meedoen om de prijzen. Met een mix van jongens uit Venray, maar ook spelers uit eigen dorp, en niet te vergeten de aanstormende talenten uit JO19 en JO17, geloven wij erin dat Fenne het goede werk van onze huidige hoofdtrainer zal voortzetten,’’ aldus Tc -en bestuurslid Ahmad Qurishi.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Ahmad Qurishi
  • Bron artikel: SV Merselo