facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 20, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Plaats spullen in je inboedelopslag met deze tips

mei 31, 2023

Wanneer je aankomt bij je inboedel opslag, maak dan volledig gebruik van de geboden voorzieningen en ondersteuning - de meeste faciliteiten hebben een laadperron en bieden trolleys waarmee je gemakkelijk naar je opslagruimte kunt gaan. Op veel van onze locaties hebben we drive-up units voor onze klanten. Organisatie is de sleutel om ervoor te zorgen dat je items veilig zijn en kan een grote bijdrage leveren aan het besparen van tijd en het veilig houden van zowel jezelf als je bezittingen.   

Plaats de veelgebruikte items bij de deur 

Er is niets erger dan wanhopig rond te snuffelen om dat ene ding te vinden waarnaar je op zoek bent. Ons beste advies? Leg spullen waar je vaak bij moet, zoals seizoenskleding, vakantieartikelen of belangrijke documenten, vooraan zodat je er makkelijk bij kunt. Je kunt je kaart ook gebruiken voor extra efficiëntie als het gaat om het vinden van precies wat je zoekt, zonder tijd te verspillen.

Plaats de zwaardere items achterin

De beste manier om de ruimte in je opslag Aalsmeer te maximaliseren, is door je zwaarste en meest omvangrijke items tegen de muren en aan de achterkant van de unit te plaatsen en vervolgens te werken door de rest van je dozen naar binnen te stapelen. 

Gebruik de hoogte van de inboedelopslag

Als je van plan bent grotere dozen of meubels op te bergen, zoals kleerkasten of bedden, zorg er dan voor dat je deze zijwaarts plaatst om de verticale ruimte te maximaliseren. Zorg ervoor dat je grotere bezittingen worden opgeborgen om de verticale ruimte volledig te benutten - een goede tip is om deze te vullen met zachtere items zoals extra dekbedden, kussens of kleding om te voorkomen dat je ruimte verspilt. Vergeet niet om zwaardere items altijd op de bodem te leggen en lichtere items erbovenop voor een optimale balans. 

Gebruik de kleine ruimtes

Nadat je eenmaal je grotere items hebt geplaatst, is het een goed idee om gaten of ongebruikte ruimte op te vullen met kleinere items en ervoor te zorgen dat je spullen stevig worden ingepakt om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Hang planken en opbergrekken op

Door te investeren in planken of opbergrekken kun je die onhandige items die niet helemaal in een doos passen, opbergen en, nogmaals, het meeste uit je ruimte en de hoogte van je inboedelopslag halen. 

Leg stoflakens neer

Hoewel opbergruimtes worden schoongemaakt voordat je er intrekt, is het een goed idee om een ​​paar stoflakens te kopen om je spullen te bedekken als je eenmaal bent afgesloten – je kunt zelfs een laken op de vloer leggen voordat je uitpakt voor extra bescherming.

Houd gangpaden op

Maak je leven gemakkelijker en zorg ervoor dat je niet hoeft te vinden wat je nodig hebt door goed na te denken over de manier waarop je je opslagruimte organiseert. Als je kunt, stapel je dozen en bezittingen dan zo dat je looppaden of gangpaden vrij kunt houden zodat je gemakkelijk door je unit kunt bewegen - dit is een geweldige manier om te voorkomen dat je alles eruit moet halen de volgende keer dat je iets doet.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Twenty Four Webvertising
  • Bron artikel: Twenty Four Webvertising
  • Soort artikel: Reclame
Gepubliceerd in Ondernemend (reclame)