facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Afgelopen zaterdag ging de vlaai naar: Sraar Volleberg

mei 05, 2024

Sraar is een voorbeeld van trouw, toen hij 22 jaar oud was trad hij toe bij de Fanfare Concordia in Wanssum. Als eerste zette hij zich in om een drumband te gaan vormen. Samen met iemand van de Limburgse Jagers kregen ze dit voor elkaar. Deze drumband is tot op de dag van vandaag een onderdeel van de Fanfare in Wanssum.

Nadat dit klusje geklaard was miste er nog iets. Een majorette korps. Dus gingen de schouders van Sraar hier onder, en ja hoor ook dit lukte. Nadat hij de dames eerst zelf les had gegeven werd er naar en trainster gezocht, deze werd gevonden in Tienray. Maar omdat deze geen vervoer had werd ze door Sraar opgehaald en weer netjes thuis afgeleverd.

Later werden de trainingen door zijn dochter Astrid over genomen, en zijn de Majorettes van Concordia een begrip. Vele kampioenschappen werden mee terug naar Wanssum genomen.

Nu na 66 jaar wordt het tijd om te stoppen, met pijn in het hart maar met iets moois om terug op te kijken. En dat doet hij dan ook met grote trots. Namens de Fanfare, Drumband en Majorettes een dik Dankjewel en de vlaai is echt verdient!

Is er iemand die het echt verdient om eens in het zonnetje gezet te worden met een lekkere vlaai?

Vul dan snel het opgave formulier in: https://www.omroepvenray.nl/vlaai

Aanvullende informatie

  • Maker: Mario & Sanne
  • Bron foto: Mario Kremers
Gepubliceerd in Omroep nieuws