facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 24, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Lokale Omroep Venray (LOV) zoekt per direct bestuursleden

april 24, 2024

Het bestuur van de Stichting Lokale Omroep Venray bestaat naast een voorzitter uit een secretaris, een penningmeester en een aantal algemene bestuursleden.

Het bestuur draagt zorg voor het algemeen beleid van de stichting en zet zich in voor onder andere het behouden van de zendvergunning, het verzorgen van subsidie aanvragen en het verantwoorden van het beleid richting gemeente en de toezichthouder (het Commissariaat voor de Media). In het kader van het vormen van een streekomroep neemt het bestuur deel aan overleggen met andere lokale omroepen.

Met het oog  op de toekomst  is Omroep Venray op zoek naar (ervaren) bestuurders die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de lokale omroep naar een participant in de te vormen streekomroep.

Organisatie

Omroep Venray is de lokale omroep voor de gemeente Venray en zorgt voor een passend media-aanbod. Dit alles wordt gerealiseerd met vrijwilligers. De omroep maakt radio- en tv programma’s, een kabelkrant en onderhoudt een actieve website.

Reageren

Bent u geïnteresseerd om het bestuur van Omroep Venray te versterken of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de omroep? Neem dan vrijblijvend contact op met het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvullende informatie

  • Begint op: vrijdag 27 januari 2023
  • Eindigt op: woensdag 31 januari 2024
Gepubliceerd in Omroep nieuws