facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
november 30, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Bibliotheeknieuws weer terug op de radio van Omroep Venray

november 30, 2022

Bibliotheeknieuws is vanaf 28 september weer terug op de radio van Omroep Venray. Dit nieuws zal op woensdagavond gepresenteerd worden tijdens het programma Hutspotavond. Het is een vier wekelijks item met daarin nieuws over wat BiblioNu in de bibliotheek van Venray te bieden heeft. De bibliotheek is namelijk meer dan een plaats waar je boeken kunt lenen. In de bibliotheek is van alles mogelijk. Zo is het o.a. ook een ondersteuningspunt bij digitale diensten van de overheid die een steeds grotere plek innemen naast persoonlijke dienstverlening en andere activiteiten voor junioren tot senioren.

Een ieder die nieuwsgierig is naar wat BiblioNu zoal biedt, is uitgenodigd iedere woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur naar Hutspotavond te luisteren. Een van de medewerkers van BiblioNu schuift een keer in de vier weken rond 19.30 uur aan naast programmamaker Liesbeth Lucassen. De eerstvolgende uitzending van het bibliotheeknieuws is op woensdag 26 oktober rond 19.30 uur.

Uitzending gemist? De uitzending van woensdag 28 september waarin hulp bij digitale zaken besproken werd, is een week lang terug te luisteren via uitzending gemist op de website van Omroep Venray. (Uitzendtijd 19.00 – 20.00 uur) Hierin komen onderwerp aan bod zoals de Klik & Tik pc beginnerscursussen, IDO en Informatiepunt Digitale Overheid,

Naast dit bibliotheeknieuws via de radio is er ook informatie over de actuele activiteiten van BiblioNu beschikbaar op de website en tekst TV van Omroep Venray.

Uiteraard is ook de website van BiblioNu, www.biblionu.nl te bezoeken waar u nog meer informatie vindt.

Aanvullende informatie

  • Begint op: maandag 26 september 2022
  • Tijd van - tot: 19:00-21:00 uur