facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Extra activiteiten voor de jeugd tijdens Schijt aan de Grens

augustus 04, 2022

Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vindt het cultureel festival Schijt aan de Grens plaats in het Stadspark van Venray. Het thema van dit jaar is ‘grenzeloos verlangen’. BiblioNu organiseert samen met Fluitenkruid, XpeditieLab en Geutefiks diverse extra activiteiten voor de jeugd die dit evenement bezoeken.

Zo kunnen ze luisteren naar een verhaal over een walvis met een grenzeloos verlangen of bouwen met legoblokken en natuurlijk materiaal. Of een stok van verlangen knutselen. Ook staat er een mobiele escaperoom op het terrein waaruit ze kunnen ontsnappen. Verder kan er kan muziek gemaakt worden op de tingeltafel en op een speciaal aangelegd blotevoetenpad kan het pad op blote voeten heel intens beleeft worden. Alle activiteiten worden gratis aangeboden en worden gehouden in het Stadspark van Venray, naast de grote kerk. Het programma duurt van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: BiblioNu
  • Bron artikel: BiblioNu