facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Bestel nu gratis energiebesparende producten

augustus 03, 2022

Gemeente Venray ondersteunt haar inwoners graag bij het besparen van energie. Dit is goed voor het klimaat én de portemonnee.

Om woningeigenaren en huurders een kleine stap op weg te helpen heeft de gemeente een subsidie waarmee inwoners eenmalig voor € 90,- aan gratis energiebesparende producten kunnen aanschaffen. Denk hierbij aan ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie of een thermostaatkraan.

Alle huurders en woningeigenaren kunnen tot eind dit jaar gebruik maken van deze regeling. Dit kan via de webwinkel op www.duurzaambouwloket.nl/venray. Ook kunnen via deze site bonnetjes worden gedeclareerd van energiebesparende producten die al gekocht zijn. De subsidie loopt tot 31 december 2022, maar hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Op = op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de energieconsulent van de gemeente Venray via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie over het verduurzamen van uw huis op www.duurzaambouwloket.nl/venray

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Gemeente Venray