facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Nieuwe beheerder De Linde Oirlo

juli 27, 2022

Stichting Gemeenschapshuis "De Linde" Oirlo is zeer verheugd dat ze kunnen melden dat ze een nieuwe beheerder hebben gevonden. Een vertrouwd gezicht voor Oirlo met een brok ervaring: Theo Wennekers!

Een persoonlijke noot van Theo: “Ik vind dit een geweldige uitdaging om met en voor alle Oirlonaren, hier een prachtige ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud.

Waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje, sport en spel, spanning en sensatie, sociale contacten, muziek, feestjes, en veel gezelligheid. Met dit fantastisch nieuwe gebouw, en heel veel inzet van veel medewerkers, gaat dit zeker lukken. Ik nodig hierbij dan ook iedereen uit om straks flink gebruik te gaan maken van dit mooie MFC!”

‘En as ze ow dan noa de heropening belle mit de vroag, WAOR BINDE? Dat ge dan hiel bliej zegt; IEN DE LINDE NATUURLIJK!’

Theo is al eerder actief geweest als beheerder van De Linde en heeft dus de nodige ervaring. Inkoop, planning, marketing, personeel zijn de grote uitdagingen waar Theo zich mee zal bezighouden. Dit kan hij natuurlijk niet alleen. Er zijn straks handen nodig voor de keuken/cafetaria, voor de bar, bediening enz. Er hebben zich al een aantal personen gemeld maar ze zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Voor de regeling van de horeca in De Linde moet er een actuele lijst opgesteld worden van personen die beschikken over BHV, EHBO en/of Sociale Hygiëne en die dit willen combineren als vrijwilliger in De Linde. Vind je het leuk om in de horeca te werken of ander vrijwilligerswerk te doen, heb je overdag of s‘avonds een paar uurtjes tijd, meld je dan nu aan!

Wil je deel uitmaken van Team De Linde, of heb je vragen hierover stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Linde, goede doel van Fietsvierdaagse Venray!

Kom donderdag 28 juli na afloop van het fietsen gezellig naar de Witte Hoeve, hier draait het rad van Fortuin. Er zijn leuke prijzen te winnen en de opbrengst van de lotenverkoop is bestemd voor de Linde!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: De Linde Oirlo
  • Bron artikel: Krentje Oilo