facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Prikken zonder afspraak bij pop-up locaties

juli 15, 2022

De afgelopen weken maakten veel inwoners gebruik van de tijdelijke, regionale priklocaties waar ze zonder afspraak terecht konden voor een prik tegen corona.

Daarom besloot GGD Limburg-Noord deze mogelijkheid te verlengen tot en met half september. Daarnaast is de tijdelijke locatie in Venray vaker geopend. Zo kunt u, buiten de vaste locaties in Venlo en Echt, in bij VieCuri Venray uw (eerste, tweede) coronaprik, booster- of herhaalprik (60+) halen. Zonder afspraak kunt u voor een prik en/of meer uitleg binnenlopen. Een afspraak maken is altijd mogelijk via 0800 – 7070. Bij drukte krijgt u voorrang op bezoekers zonder afspraak.

VieCuri Venray, Merseloseweg 130 is op de volgende dagen van 10.00 – 17.00 uur geopend:

23, 24, 25 en 26 juli, 6, 7, 8, 9, 20, 21, 22 en 23 augustus en 3, 4, 5 en 6 september.

Kijk voor meer informatie hierover op www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus/coronavaccinatie

Derde boosterprik wordt nog niet verstrekt

Omroep Venray sprak met een medewerker van de Rijksoverheid/coronavragen: “Er is er een nieuwe oproep uitgegaan naar mensen boven de 6o jaar die nog geen tweede booster hebben gehaald. Maar de brieven zijn ook terecht gekomen bij mensen die deze al wel hebben gehaald. Dat zorgt voor verwarring."

Zij meldt verder: “Daarnaast is er door de overheid ook een bericht naar buiten gekomen dat er een nieuwe vaccinatieronde aankomt in het najaar. Tevens wordt er medegedeeld dat je elke drie maanden opnieuw zou moeten vaccineren. Maar op dit moment zijn 4 vaccinaties de limiet en mensen zijn met het halen van de 2e booster echt nog volledig beschermd. Zodra er voor die mensen nieuwe vaccinaties beschikbaar zijn wordt dit medegedeeld via het nieuws, of u krijgt in het najaar een nieuwe uitnodiging.” Een derde boostervaccinatie is dus nog niet beschikbaar.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: VieCuri/Rijksoverheid

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!