facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 27, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Foto-expositie 'Door het oog van" voor en door iedereen

juli 04, 2022

Cultura Venray organiseert een foto-expositie voor inwoners van Venray: "Door het oog van", met als thema 'Tijd. Jouw foto kan dus geëxposeerd worden in een foto-expositie in Venray.    

Alle ingezonden foto's worden enkel gebruikt voor deze expositie. Er mag een toelichting gegeven worden bij de inzending maar dat moet niet. Deelnemers mogen anoniem meedoen of naam en leeftijd doorgeven zodat deze tijdens de expositie bij de foto wordt geplaatst. De foto mag helemaal bewerkt worden en meedoen is helemaal gratis. Er zijn maar twee regels waar je je aan moet houden:

De foto moet met het thema tijd te maken hebben maar een eigen interpretatie hierin staat vrij. En de foto moet een foto zijn die je zelf gemaakt hebt (dus niet stiekem van het internet geplukt zijn). Cultura Venray nodigt iedereen uit om mee te doen en er samen een te gekke expositie van te maken.

Om deel te kunnen nemen aan deze expositie moet je je foto vóór 1 oktober mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Aina Willems
  • Bron artikel: Cultura venray
Gepubliceerd in Nieuws