facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 27, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gelukkig Ouderschap en 1000 Kansen publiceert resultaten

juni 29, 2022

Twee projecten van 1000 kansen en Gelukkig Ouderschap die plaats vinden in Noord-Limburg. Die vallen onder het programma Kansrijke start.

Beide projecten richten zich op het eerder en beter signaleren van problemen bij het jonge kind (0-4 jaar). Daarnaast trachten ze de het Sociaal -en Medisch Domein dichter bij elkaar te komen. Bij deze wordt u uitgenodigd voor een belangrijk moment in de projecten Gelukkig Ouderschap en 1000 Kansen, onderdeel van Kansrijke Start Noord- en Midden-Limburg. Door middel van monitoringsonderzoek hebben ze inzicht in de eerste resultaten van beide projecten. Op donderdag 7 juli kijken zij samen met de betrokkenen van de projecten, bestuurders en managers naar deze eerste resultaten en wat deze betekenen voor het vervolg en de toekomst. U kunt zich aanmelden via de onderstaande link: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4I70Jl3S4ctzcd4a_8hGTOBYDs-gPbABxOGjskCEcY23zkw/viewform?usp=sf_link

Zij zijn trots op de stappen die gezet zijn om het netwerk rondom het jonge kind te versterken en te werken aan een integrale kijk op deze doelgroep, en ze kijken er naar uit dit met u te delen en hierover in gesprek te gaan. Ter inspiratie brengen zij graag alvast deze prachtige video https://www.youtube.com/watch?v=sXfVr5cn_44 onder de aandacht over de meerwaarde van Centering Zwangerschap.

Op donderdag 7 juli bent u vanaf 14.30u welkom in de Raadszaal van de gemeente Venray. Het inhoudelijke programma start stipt om 15.00u.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Gelukkig Ouderschap en 1000 Kansen
Gepubliceerd in Nieuws