facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Gratis shirts voor deelnemers Nijmeegse Vierdaagse

juni 16, 2022

Venray Bloeit en Venray Beweegt hebben de handen ineengeslagen voor de deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse uit de gemeente Venray.

Ze bieden aan deze deelnemers namelijk een gratis shirt aan dat ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse én tijdens andere wandelevenementen kunnen dragen. Met dit shirt laten ze zien dat ze uit Venray komen. Op deze manier zijn de Venrayse wandelaars overal te herkennen. De partijen laten op deze manier zien dat ze trots zijn op de wandelaars en willen samen met hen Venray op de kaart zetten. Ze roepen iedereen op om de shirts vooral op de laatste dag te dragen. Het moment van binnenkomst waarbij veel publiek aanwezig is. 

Deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse kunnen tot en met 22 juni een gratis shirt aanvragen.

Op de website www.venraybeweegt.nl/shirt kunt u deze aanvragen. De shirts worden op dinsdagavond 12 juli tijdens een feestelijk moment uitgereikt op het gemeentehuis.

Een regelmatige deelnemer aan de Nijmeegse 4daagse vertelt aan Omroep Venray dat het dragen van een Venrays shirt veel enthousiaste reacties uitlokt bij het talrijke publiek!

Op de foto ziet u de deelnemers met de shirts die uitgereikt werden in 2019. Door de coronamaatregelen werd in 2020 en 2021 niet massaal in Nijmegen gewandeld. Wel konden toen de deelnemers individueel de afstanden lopen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray