facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 26, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Mantelzorgers extra gewaardeerd in Venray

mei 02, 2022
De gemeente Venray vindt dat mantelzorgers meer verdienen dan een bloemetje en woorden van dank.  Mantelzorgvragers hebben in Venray dan ook de mogelijkheid om degene die hen mantelzorg verlenen extra te bedanken voor al hun hulp. Dit kan via de zogenaamde mantelzorgwaardering. De mantelzorgwaardering 2022 kan vanaf vandaag tot en met 31 oktober aangevraagd worden op de website van de gemeente Venray via dit online aanvraagformulier.

Er is keuze uit een geldbedrag van € 130,-, Horeca &Winkel waardebonnen of een waardebon voor twee overnachtingen voor de zorgvrager bij logeerhuis Kapstok in Venray (hiermee krijgt de mantelzorger wat tijd voor zichzelf). Iedere aanvrager krijgt sowieso een waardebon voor één overnachting in logeerhuis Kapstok cadeau. Degenen die hulp nodig hebben bij het invullen van het formulier kunnen contact opnemen met de gemeente op (0478) 52 33 33 (keuzemenu toets 1). Meer info op: https://www.venray.nl/mantelzorgwaardering

De Horeca & Winkel waardebonnen kunnen besteed worden bij de deelnemende Venrayse horeca of winkeliers. Op deze manier ondersteunt de gemeente Venray ook de lokale ondernemers. De lijst van deelnemende Venrayse horeca en winkeliers is te vinden op:  www.venray.nl/deelnemers-horeca-en-winkel.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay Klimkin
Gepubliceerd in Nieuws