facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 24, 2024
     
Gemist kijk live luister live
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

Inbreker na achtervolging aangehouden in Venray

april 07, 2022
Op donderdag, 31 maart kreeg de politie de melding dat er door twee getuigen gezien werd dat er ingebroken werd bij een bedrijf op de Metaalweg in Venray. De getuigen hadden geprobeerd de man tegen te houden maar deze wist toch te ontkomen.
 
Door de goede omschrijving van de verdachte en het voertuig waarmee hij was weten te ontkomen, zagen de politieagenten het voertuig op de Nieuwe Maasheseweg rijden. Hierop zijn ze achter het voertuig aan gereden en gaven hem een stopteken. De bestuurder negeerde het stopteken. Hierdoor was er een korte achtervolging vanuit de Nieuwe Maasheseweg over de Maasheseweg. Tijdens de achtervolging werd in deze 30 kilometerzone snelheden bereikt van 90 kilometer per uur.
 
De achtervolging stopte uiteindelijk op de St. Odastraat waar de verdachte, een 45-jarige inwoner uit Venray, werd aangehouden en over werd gebracht naar het cellencomplex in Venlo. Hier weigerde de verdachte mee te werken aan een bloedonderzoek. Het bloedonderzoek wilde de politie instellen om na te gaan of hij onder invloed was van drugs en/of alcohol. De verdachte is de volgende dag gehoord door de recherche en mag zich op een later tijdstip melden bij de rechter.
 
Het rijbewijs van de verdachte is in beslag genomen vanwege de overschrijding van de snelheid en het weigeren van het bloedonderzoek.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws