facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

Vrijdag gebedsvieringen voor vrede in Oekraïne

maart 22, 2022

Komende vrijdag 25 maart (hoogfeest van Maria Boodschap) vinden er op diverse plekken in Limburg gebedsdiensten plaats voor de vrede in Oekraïne. De viering in Venray vindt  om 12.00 uur in de Sint Petyrus 'Bandenkerk (Grote kerk) plaats. 

De vieringen in Limburg sluiten aan bij het initiatief van paus Franciscus die vrijdag Rusland en Oekraïne toewijdt aan het Onbevlekt Hart van Maria. Daarmee plaatst de paus Rusland en Oekraïne onder haar bescherming. Die toewijding vindt vrijdagmiddag om 17.00 uur plaats in de Sint-Pietersbasiliek in Rome. De toewijding zal op verzoek van de paus op hetzelfde moment ook plaatsvinden in bisdommen over de hele wereld. Het bisdom Roermond sluit daarbij aan met de vieringen in de verschillende kerken. Ook in andere Nederlandse bisdommen gebeurt dat.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..