facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

Tweede LEGO-masters in centrum van Venray

maart 21, 2022

Na het succes van afgelopen jaar krijgen de jonge legobouwers opnieuw een kans om hun bouwwerken in etalages in Venray te tonen. Venray Centraal wil rond Koningsdag uitzoeken wie zich dit jaar LEGO-Koning(in) mag noemen. Daarom worden alle kinderen tussen 7 en 14 jaar opgeroepen om met hun eigen legostenen een bouwwerk te bouwen die op een of andere manier met koningsdag te maken heeft. Als kinderen zich vóór 1 april opgeven, krijgen zij een etalage toegewezen om hun bouwwerk van woensdag 20 april tot vrijdag 29 april hun koninklijk bouwwerk te tonen.

Alle bezoekers van het centrum kunnen een stem uitbrengen op een van de creaties en samen met de vakjury wordt bepaald wie zich LEGO-koning(in) mag noemen! Naast veel lego-cadeaubonnen voor de diverse winnaars, is er ook een heel speciale prijs voor de LEGO Koning(in): Hij/zij gaat aansluitend aan de prijsuitreiking op zaterdag 14 mei een LEGO stopmotion film maken, samen met legospecialist en YouTuber Lorenzo de Leeuw (zie foto).

Ook worden legobonnen verloot onder het publiek dat een stem heeft uitgebracht!

Wie wordt de LEGO Koning(in) van VENRAY 2022? Geef je vóór 1 april op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vergeet niet te vermelden - de titel van je creatie, - je naam, - je leeftijd, - je adres, - je telefoonnummer.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Persfoto (via Venray Centraal)
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..