facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
juni 26, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Arriva Limburg: Aanpassingen dienstregeling tijdens carnaval én daarna

februari 22, 2022

Vanaf eind februari start Arriva een aangepaste OV-dienstregeling in Limburg. De wijzigingen zijn in overleg met de Provincie vastgesteld. Het gaat om een aantal kleine veranderingen van vertrek- en aankomsttijden van bussen. In de week van carnaval rijden de bussen en treinen een vakantiedienstregeling. Arriva is voorbereid op extra carnavalsdrukte.

Daarom zetten zij extra materieel in waar dat nodig is. In de carnavalsweek rijdt Arriva de vakantiedienstregeling met enkele wijzigingen specifiek op de carnavalsdagen. Op carnavalsmaandag rijden de bussen een zondagsdienst, en op carnavalsdinsdag rijden de bussen volgens de zaterdagsdienst. De rest van de week rijdt Arriva dus vakantiedienst, behalve op sommige lijnen. 

De Arriva-treinen op alle Limburgse trajecten rijden de reguliere dienstregeling, behalve op de Maaslijn. Daar vervallen de twee pendelritten in de ochtend tussen Cuijk en Nijmegen van 28 februari t/m 6 maart. Ook voor trein geldt dat Arriva extra materieel- langere treinen- inzetten waar nodig.

Na de carnaval zijn er kleine aanpassingen – optimalisaties – in de busdienstregeling.

Informatie over de dienstregeling kan de reiziger terugvinden bij de haltes, op stations, op de website www.arriva.nl/dienstregeling, en is op te vragen via de reisplanners; zoals ook in de nieuwe reis-app van Arriva: glimble (www.glimble.nl).

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Persbericht Arriva
  • Datum: dinsdag 22 februari 2022
  • Tijd: 13.25