facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 17, 2024
     
Gemist kijk live luister live
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

VVV Venray opent kantoor op andere locatie

februari 01, 2022

Het Toeristisch-recreatief Platform Venray heeft afgelopen periode een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Daarom werd het tijd om ook de de VVV-vestiging in Venray op een nieuwe  locatie te vestigen. Vanaf 1 februari is het VVV-kantoor gevestigd in Vivara Natuurbelevingscentrum aan de Grotestraat 93 in Venray.

Een duidelijke wens en behoefte was een centrale plek, waar toeristen eenvoudig naar toe kunnen en waarbij er contact ontstaat met de andere winkeliers in het centrum. De voormalige standplaats, het Borggraaf Paviljoen, was een prachtige locatie, maar met de  verhuizing naar de Grotestraat zijn de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de VVV-vestiging verbeterd. 

De kansen voor toeristisch-recreatief Venray zijn enorm en met deze verhuizing wordt er weer een stap gezet richting een platform waarmee het VVV kantoor ook op lokaal niveau Venray nog beter op de kaart kunnen zetten. De regionale promotie en samenwerking met andere toeristisch-recreatieve regio’s is anderhalf jaar geleden al geborgd door de aansluiting van  het Venrayse platform bij Limburg Marketing.

Vivara natuurbelevingscentrum heeft met de komst van de VVV haar openingstijden verruimd en is vanaf 1 februari geopend op maandag van 12:00 tot 18:00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook op koopzondag staan zij klaar om de bezoeker te voorzien van tips, informatie en advies voor een leuke beleving in de regio Venray.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe VVV-vestiging. VVV Venray blijft het aanspreekpunt voor alle bezoekers, inwoners en toeristen. Voor ondernemers en samenwerkingspartners van het Toeristisch-recreatief Platform Venray, blijft het platform zelf aanspreekpunt. 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VVV Venray
  • Bron artikel: Persbericht
Gepubliceerd in Nieuws