facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Samba Caramba 2024 staat in de steigers!

juli 10, 2024

Op zaterdag 17 augustus 2024 vindt de vierde editie van Samba Caramba plaats, een interactief muziekevenement dat jong en oud uitnodigt om deel te nemen aan een dag vol muziek, ontspanning en plezier!

Dit jaar wordt het evenement gehouden bij de blokhut van Jong Nederland, met een afsluitend concert bij de Grote Kerk in Venray.

Samba Caramba is een unieke muzikale dag waar zowel beginnende als ervaren muzikanten samenkomen om hun talenten te laten groeien en plezier te maken. Onder leiding van de getalenteerde dirigent Bregje Deckers zullen de deelnemers de hele dag repeteren om 's middags een feestelijk concert op te voeren. Dit concert vormt de climax van een dag vol muziek en samenwerking.

Meedoen aan Samba Caramba biedt een geweldige kans om te leren van ervaren dirigenten en muzikanten. Het is een ideale gelegenheid om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken en de dag af te sluiten met een prachtig optreden bij de Grote Kerk. Het evenement is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau of leeftijd. Zelfs met een blokfluit en enige muziekkennis kun je al meedoen!

De dag begint met een warme ontvangst, gevolgd door een reeks repetities en een gezamenlijke lunchpauze om te ontspannen. De middag staat in het teken van een gezamenlijke repetitie, waarna om 16:00 uur het afsluitende concert plaatsvindt bij de Grote Kerk.

Aanmelden kan via de Facebookpagina facebook.com/sambacarambavenray of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ook via dit adres ontvangt u meer informatie.

Ouders, moedig jullie kinderen aan om deel te nemen aan dit fantastische evenement en ga samen genieten van een dag vol muziek en plezier!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Wilbert Claessens
  • Bron artikel: Cultura Venray
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws