facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Nieuwe reisproducten voor kinderen en jongeren in Limburg

juli 05, 2024

Vanaf de tweede helft van 2024 introduceert de provincie Limburg vijf nieuwe reisproducten in het openbaar vervoer, waarvan twee specifiek gericht zijn op kinderen en  jongeren.

Het eerste product, Kids Vrij, stelt kinderen tot en met 11 jaar in staat om gratis te reizen. Dit biedt gezinnen een voordelige optie om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het tweede product, Voordeel Jeugd, richt zich op jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Het biedt oplopende kortingen afhankelijk van het maandelijkse reisbedrag, variërend van 10% tot 100%. Bovendien garandeert dit product dat jongeren nooit meer dan € 50,- per maand betalen voor hun reizen. Ook dit product is kosteloos en maakt het openbaar vervoer aantrekkelijker voor jongeren. 

De nieuwe producten van Arriva zijn zowel geldig in bus als trein en zijn bedoeld om veilig en betaalbaar te reizen voor school, werk en vrije tijd. De provincie zet zich hiermee in het openbaar vervoer aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor heel Limburg.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Provincie Limburg
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws