facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Opening van de nieuwe bibliotheek BiblioNu

juni 11, 2024

Na maandenlang hard werken is het eindelijk zover: de opening van de nieuwe bibliotheek BiblioNu aan het Gouden Leeuwpad 3 in het hart van Venray.

Deze moderne bibliotheek biedt een uitgebreide collectie boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften en kranten, en is een aantrekkelijke plek voor zowel jong als oud. Bezoekers kunnen er niet alleen genieten van de uitgebreide lees collectie, maar ook ontspannen met een kopje koffie. Naast het leesplezier biedt BiblioNu gratis studie- en werkplekken aan, waardoor het de ideale locatie is voor studenten en werkenden die op zoek zijn naar een rustige plek om te werken of te studeren.

Het openingsweekend vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni. Tijdens dit weekend kunnen bezoekers kennismaken met de diverse activiteiten die de bibliotheek te bieden heeft. Voor kinderen komt er een speciaal voorleesuurtje, terwijl volwassenen terecht kunnen bij spreekuren voor advies en ondersteuning of kunnen aansluiten bij het taalcafé om hun taalvaardigheden te verbeteren. Veel van deze activiteiten zijn gratis toegankelijk, wat de drempel verlaagt om deel te nemen en te profiteren van de diensten van de bibliotheek.

De officiële opening van het nieuwe pand vindt plaats op vrijdag 14 juni om 10.00 uur. Beide dagen is de bibliotheek geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Als extraatje ontvangen de eerste 125 bezoekers op zowel vrijdag als zaterdag een uniek presentje.

De nieuwe bibliotheek belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan de gemeenschap van Venray, waar lezen, leren en ontspannen samenkomen in een moderne en uitnodigende omgeving.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Biblionu
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws