facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
september 27, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Slagerij uit Leunen 'Worstmaker van het Jaar 2022

januari 27, 2022

Maandag 24 januari werd Verkoeijen Partyservice & slagerij uit Leunen uitgeroepen tot 'Worstmaker van het Jaar 2022. Deze titel is de uitkomst van een wedstrijd waaraan zo’n 150 slagers uit het hele land aan mee doen. Het zijn allemaal vakspecialisten, die nog veel producten zelf maken!

De 46-jarige John Verkoeijen uit Leunen is ook zo’n ambachtsman in hart en nieren. Volgend jaar bestaat zijn bedrijf al 25 jaar. De kernwaarde van het bedrijf is het eigen gemaakte Ambachtelijke product!

Afgelopen jaar werden tot drie keer toe onaangekondigd producten opgehaald en daarna door een vakkundige jury gekeurd. In totaal werden zo’n 30 producten beoordeeld op snaak, geur, kleur, uitwendig aanzien, consistentie; daarnaast werden er ook een aantal producten beoordeeld op microbiologische kwaliteit.

Na een aantal jaren kort in de buurt te hebben gezeten en enkele regionale kampioenschappen in de wacht te hebben gesleept was het dit jaar zover: de felbegeerde titel 'Worstmaker van het Jaar' werd binnengehaald!

De uitreiking vond dit jaar plaats tijdens een livestream. Deze is te bekijken op: https://www.youtube.com/watch?v=Z6K9Ldod-Vc

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Maria Clarke