facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 15, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Lionsclub Venray: Aspergediner voor het goede doel

april 29, 2024

Lionsclub Venray houdt al 35 jaar op de zaterdag voor Moederdag een aspergeactie. “In teams gaan ze naar de randstad om asperges te verkopen voor het goede doel”, vertelt Lions-president Robert Janssen.

“Al die jaren hebben we als Lionsclub hiermee veel geld kunnen ophalen om dat te besteden aan goede doelen zoals Spierdystrofie en de Daan Theeuwes Stichting."

Robert: “Het laatste jaar hebben we onze verkoopactiviteiten via de klassieke marktkraam veranderd in het aanbieden van een compleet pakket, het 'Asperge Diner voor Twee'. Vanwege het succes gaan we hiermee door. Op de Webshop: www.Lionsaktie.nl kunnen bedrijven en particulieren die de actie voor het goede doel willen steunen rechtstreeks bestellen. Dit 'aspergegeschenk' wordt in Venray, Horst en Cuijk verkocht.”

Het 'Asperge Diner voor Twee' bestaat uit een complete aspergemaaltijd voor twee personen met geschilde asperges, eitjes, ham, krielaardappeltjes, roomboter en een flesje wijn. Alles verpakt in een mooie doos, zodat het een echt Moederdagcadeau is.

Bestellingen kunnen op zaterdag 11 mei tussen 11:00u en 14:00u worden opgehaald op de parkeerplaatsen van “Hotel Asteria”, Maasheseweg 80a in Venray of het “Parkhotel”, Tienrayseweg 2 in Horst. Desgewenst is het ook mogelijk dat de bestelling thuisbezorgd wordt in de regio Venray, Horst, Boxmeer en Cuijk.

De opbrengst gaat, zoals altijd, in z'n geheel naar goede doelen. Dit jaar zijn er ook goede doelen gekozen in onze eigen regio. Dat zijn: De Voedselbank Noord-Limburg, Aktie Hartveilig en de Stichting Leergeld. Ideeën voor een goed doel dat ondersteuning kan gebruiken zijn trouwens welkom, neem dan contact met de Lionsclub Venray op. Zij kijken graag of ze hieraan kunnen bijdragen."

Wil jij ook bijdragen aan de goede doelen en genieten van een heerlijk aspergediner voor twee?

Plaats dan hier een bestelling!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Lions Club Venray
  • Bron artikel: Lions Club Venray
Gepubliceerd in Nieuws