facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Aftellen tot 1e lustrum Meerdaags Wandelevenement is begonnen!

april 09, 2024

Van 31 mei tot en met 2 juni staat Venray in het teken van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV), dat dit jaar haar eerste lustrum viert. Dit belooft een extra sfeervolle editie te worden voor deelnemers en supporters langs de route.

Het MWV verwelkomt wandelaars van alle niveaus, met een flexibele insteek en een gezellige sfeer op en langs de route. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden en bepalen zelf of ze één, twee of drie dagen wandelen. Met afstanden variërend van 10 tot 50 kilometer is er voor ieder wat wils, inclusief een 5 km route op zondag, perfect voor gezinnen.Het evenement dient als uitstekende training voor de aankomende 4Daagse van Nijmegen of de Kennedymars.

Het inschijfgeld om deel te nemen aan dit 5-jarig jubileum is net als vorig jaar € 6,50 per dag bij voorinschrijving en € 9,- bij inschrijving op de dag zelf. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan de 5 km op zondag.

het MWV biedt niet alleen wandelplezier, maar ook entertainment op de route en bij het Start/Finish-terrein. Lokale muziekgezelschappen en hoogtepunten zoals de komst van Dweilorkest De Kwarkbergband op zondag 2 juni zorgen voor extra feestelijkheid.Extra speciaal dit jaar is dat de laatste meters van elke wandeldag symbolisch in de vorm van een '5' worden gelopen, gevolgd door de finish via 'Via Hensenius'.

Ter gelegenheid van het eerste lustrum zoekt het MWV nog enthousiaste EHBO'ers die eerste hulp kunnen verlenen aan wandelaars tijdens het evenement. EHBO'ers met geldig diploma voor 31 mei, 1 en/of 2 juni 2024 worden gezocht. BHV'ers zonder EHBO-diploma zijn ook welkom en worden gekoppeld aan ervaren EHBO'ers.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven kan nog steeds via Meerdaags Wandelevenement of scan de QR code op de afbeelding.

 

 

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws