facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Taalhelden gezocht

maart 31, 2024

Elk jaar tonen vele Limburgers moed door de stap te zetten om hun vaardigheden in lezen, schrijven, rekenen, of digitale geletterdheid te verbeteren, met als doel volwaardig deel te nemen aan de samenleving. Stichting Lezen en Schrijven roept op tot nominaties voor de landelijke Taalheldenprijs 2024.

Nog tot en met woensdag 3 april hebben alle inwoners van Limburg de kans om een Taalheld te nomineren via de website www.taalheld.nl Deze nominatie biedt de gelegenheid om de moed en doorzettingsvermogen van individuen te erkennen die zich inzetten om hun taal- en digitale vaardigheden te verbeteren.

Op dinsdag 7 mei zal Stichting Lezen en Schrijven de Taalheld van elke provincie bekendmaken. De twaalf geselecteerde helden, één per provincie, zullen strijden om de landelijke Taalheldenprijs 2024.

Op woensdag 19 juni vindt de bekroning plaats tijdens een ceremonie waarbij H.K.H. Prinses Laurentien der Nederlanden, de oprichter van Stichting Lezen en Schrijven, zal de prijs voor de negende keer uitreiken.  

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Stichting Lezen en Schrijven
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws