facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Stichting Level Inn gaat verhuizen

maart 27, 2024

Stichting Level Inn, een non-profitorganisatie die zich inzet voor activiteiten voor kinderen en jongeren, deelt met groot enthousiasme de verhuizing naar een nieuwe locatie.

Na bijna twee jaar werkzaam te zijn geweest in het Schoutenstraatje in Venray, verhuist de organisatie nu naar Blokhut De Vier Uterste aan de Kempweg 162 in Venray. Deze verhuizing symboliseert een cruciale stap in de groei en ontwikkeling van de activiteiten van Stichting Level Inn.

Voor oprichter Christiaan Engels is deze verhuizing naar de nieuwe locatie een langgekoesterde droom die uitkomt. "Ik heb altijd al meer willen doen voor kinderen en jongeren, maar de beperkte ruimte in het Schoutenstraatje vormde een uitdaging."

De nieuwe locatie, gelegen te midden van de bossen en op slechts vijf minuten loopafstand van een prachtige speeltuin, biedt niet alleen aanzienlijk meer ruimte, maar opent ook de deur naar talloze nieuwe mogelijkheden voor creatieve en educatieve activiteiten.

Met de verhuizing starten ook nieuwe activiteiten, waaronder onder andere ochtendwandelingen, de “Digikring" en leuke nieuwe activiteiten voor de kinderen. (de activiteiten worden gestart bij een aanmelding van minimaal 5 kinderen.) Voor meer informatie over de activiteiten of aanmelden, bezoek hun website.

Ze zijn ook nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Bij Stichting Level Inn streven ze ernaar om vrijwilligers te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Dit kan variëren van cursussen tot trainingen. Je kunt zelfs je eigen projecten initiëren en activiteiten opstarten.

Wil jij deel uitmaken van hun team en iets betekenen voor de kinderen en jongeren in onze gemeenschap? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Stichting Level Inn
  • Bron artikel: Stichting Level Inn
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws