facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Stokrozenpracht in Venray Centrum West

februari 28, 2024

Na het succes van vorig jaar ondergaat de wijk Venray West ook dit jaar een betoverende gedaanteverandering tot een prachtig stokrozenhof, ook wel bekend als de "keukenhof" van de stokrozen.

Binnenkort zal het eerstvolgende wijkblad in Venray Noord-West en Venray West-Midden een speciaal zakje met stokrooszaad bevatten, zodat alle ongeveer 1700 huishoudens binnen dit gebied kunnen deelnemen aan dit kleurrijke project.

Het hoofddoel van het initiatief is om de stokrozen op prominente locaties te planten, zodat het kleurrijke effect niet te missen is. Zelfs rotondes en stukjes openbaar groen zullen opfleuren door de nieuwe stokrozen.

Dit project, bekend onder de hashtag #meerkleuringroen, wordt gedeeld via Facebook en Instagram onder de naam "Kleurrijk West". Buurtbewoners worden aangemoedigd om hun ervaringen en foto's te delen op deze platforms, waardoor nieuwe verbindingen ontstaan en er zelfs zaadjes geruild kunnen worden.

Het is nog mogelijk om deel te nemen aan dit initiatief. De groep komt ongeveer elke twee maanden samen om verder te werken aan hun gezamenlijke missie: "Venray Centrum West, de Keukenhof van de Stokrozen", en om de naam "Kleurrijk West" eer aan te doen. De volgende bijeenkomsten zijn gepland op 20 maart, 15 mei en 3 juli. Voor meer informatie kun je contact opnemen met talentmakelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Ruud Crooijmans.
  • Bron artikel: Kleurrijk West
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws